Smag en italiensk pizza eller andet traditionel italiensk mad

Har du lyst til at smage en rigtig italienske specialiteter, uden at du behøver at tage hele vejen til Italien, eller ønsker du at invitere din familie, din date eller måske dine venner på velsmagende italiensk mad?

Hos La Vecchia Italia har vi skabt en menu, som både er ærlig, moderne og traditionel. Vores restaurant er beliggende i Tivoli, og vores spisested er derfor både velbesøgt af gæster fra Vesterbro, Frederiksberg og hele København.

Menukort med italiensk pizza, pasta og meget mere

På vores menukort kan du både finde nogle simple, men yderst smagfulde retter, som egentlig er hele essensen af italiensk mad, men du kan også finde nogle lidt mere avancerede retter. Derudover kan du selvfølgelig også finde ægte italiensk pizza, som er meget traditionelle. Også her kan du dog også finde et par atypiske smagssammensætninger.

Du er velkommen til at gå på opdagelse i vores menukort, hvor du både vil kunne finde:

Antipasti

Pasta

Børnemenu

Desserter

Ægte italiensk pizza

Du kan læse mere om vores forskellige retter i menukortet nedenfor.

Spørg endelig vores personale til råds

Har du svært ved at vælge, så er du også velkommen til at spørge vores personale om, hvad de kan anbefale. Det gælder også, hvis du har nogle spørgsmål i forhold til allergener eller intolerancer.

Kig forbi vores restaurant og oplev ægte italiensk mad i København

Du behøver ikke at tage hele vejen til Italien for lækker italiensk mad. Du kan bare besøge os hos La Vecchia Italia i Tivoli.