Uge 29 serverer kun stenovnsbagte pizzaer og dejlige desserter​​

Stenovnspizza 2GO

Står du i den situation, at du føler mangel på tid til at sidde ned og spise mad på en restaurant? Men vil du stadigvæk gerne nyde de lækre pizzaklappere og grillet panini fra det italienske køkken? Bare rolig, hos La Vecchia Italia har vi fundet frem til en løsning til dig!

linje

​Køb en grillet stenovnspizza

Hvis du ikke har tid til at sidde ned for at spise italiensk mad, så kig forbi vores ”Italia 2GO” og få en grillet stenovnspizza 2GO. Du finder os i Tivoli, og det er derfor let at finde vejen forbi os, hvis du for eksempel er i nærheden af Vesterbro, Frederiksberg eller i det øvrige København.

Vores italienske pizzaklappere og grillet panini er lige til at tage med

Hos os sælger vi både sandwich, minipizzaer og meget mere. Italia 2 Go er en del af Tivoli''s Easyfood-koncept. (Nemme/hurtige steder at få mad fra, som kan nydes rundt i haven)

Så tag et smut forbi for at se, hvad vi kan tilbyde dig, når du besøger Tivoli. Vi gør det simpelt for dig at spise maden ved at pakke den ind og halvere den, så du hurtigt og nemt kan tage den med i Tivolis have og nyde den. Det gælder, uanset om du køber en stenovnspizza eller vores italienske panini.

Hvorfor lave ”Italia 2GO”?

Vi kom frem til, at der er opstået et behov i Tivoli for dem, som er på farten. Dem der bare gerne vil ind og have en hurtig italiensk pizzaklapper med ud af huset. Derfor valgte vi at komme med en løsning, som kan gøre alle glade.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

LA VOCE ApS

Vesterbrogade 3, 1620 København

Klik her for rutevejledning

CVR: 21648337

Kontaktoplysninger

Telefon: 33 75 09 77

E-mail: info@italiacph.dk

Indhent et tilbud.

Åbningstider

Søndag - torsdag 12- 22
Fredag - lørdag 12-23
(Køkkenet lukker en time før)​

​OBS: Mandag har vi kun stenovnsbagt Pizza & Dessert

Telefontider

Mandag - Søndag: 12.00 - 21.00

Mails besvares alle dage.