Stenovnspizza 2GO

Står du i den situation, at du føler mangel på tid til at sidde ned og spise mad på en restaurant? Men vil du stadigvæk gerne nyde de lækre italienske specialiteter og delikatesser fra det italienske køkken? Bare rolig, hos La Vecchia Italia har vi fundet frem til en løsning til dig!

Køb en grillet stenovnspizza

Hvis du ikke har tid til at sidde ned for at spise italiensk mad, så kig forbi vores ”Italia 2GO” og få en grillet stenovnspizza 2GO. Du finder os i Tivoli, og det er derfor let at finde vejen forbi os, hvis du for eksempel er i nærheden af Vesterbro, Frederiksberg eller i det øvrige København.

Vores italienske specialiteter er lige til at tage med

Hos os sælger vi både sandwich, minipizzaer og meget mere. Vores menu varierer fra dag til dag, og menuen er ikke forbundet med priser eller menuer fra vores restaurant. Så tag et smut forbi for at se, hvad vi kan tilbyde dig lige netop i dag, når du besøger Tivoli. Vi gør det simpelt for dig at spise maden ved at pakke den ind og halvere den, så du hurtigt og nemt kan tage den med i Tivolis have og nyde den. Det gælder, uanset om du køber en stenovnspizza eller en af vores andre italienske specialiteter.

Hvorfor lave ”Italia 2GO”?

Vi kom frem til, at der er opstået et behov i Tivoli for dem, som er på farten. Dem der bare gerne vil ind og have en hurtig italiensk pizza med ud af huset. Derfor valgte vi at komme med en løsning, som kan gøre alle glade.