E-mail: booking@italiacph.dk


Traditionelt Italiensk måltid

Restaurant Italia er en fin lille italiensk oase, som har eksisteret
siden 1996. Vi tilbyder en kulinarisk oplevelse til alle og enhver.

Vi er tro mod den italienske madkultur, og et besøg hos os
er nærmest som en rejse til Italien.

Om os2018-05-24T11:43:44+00:00

Om os

Hvem er vi, og hvorfor vælge os?

Restaurant Italia er en fin lille italiensk oase i Tivoli i hjertet af København. Vi bestræber os på at nå ægtheden og ikke mindst ærligheden i det traditionelle og klassiske italienske køkken.

Vi er tro mod den italienske madkultur, og et besøg hos os er nærmest som et besøg i Italien. Det er derfor vigtigt for os, at vores råvarer, vine og endelige produkter smager af Italien.

Hvad gør os specielle?

Vores stenovn har vi haft siden starten af 2003, og vi passer godt på den, da den er hjertet i vores lille forretning. Efter en del større ombygninger og renovering, har vi fået skabt et hyggeligt miljø, hvor der er plads ti alle og enhver.

For os er der fokus på, at I får en god oplevelse hele vejen igennem aftnen, i form af mad, service og selskab, som giver jer lyst til at spise hos os ved det næste Tivoli-besøg.

Vi, hos Restaurant Italia i Tivoli, vil glæde os til jeres besøg, og til at give jer en dejlig restaurantoplevelse.

italiacph diplom

italiacph spise sted

Vores Historie

Restaurant Italia er en familieforretning, som har eksisteret siden 1996, med et italiensk koncept, der er blevet kørt med igennem generationer. Vi gør brug af traditionelle værdier, såsom pizzaer produceret i stenovn. Vi kører med et koncept, som skal være ærligt og basalt italiensk.

Vores værdier ligger i god betjening, kulinariske oplevelser og en hyggelig aften for vores gæster. Vi går meget op i høj kvalitet af vores råvarer, og vi ønsker at dele vores madglæde med jer.

I øjeblikket er vi to søskende, som er ansvarlige for restauranten. Før vi skiftede navn til “Restaurant Italia” tilbage i 2003, hed vi “La Vecchia Signora”, som direkte oversat betyder “Den gamle dame”. Dette er også et kaldenavn for den italienske fodbold klub Juventus F.C.

Vi håber, at du får lyst til at komme forbi restauranten. Du er velkommen til at enten ringe på 33 75 09 75, eller kontakte os på italiacph@gmail.com