Ægte italiensk pizza og italienske desserter

La Vecchia Italia er en fin lille italiensk oase med beliggenhed i Tivoli i København. Her serverer vi ægte italiensk pizza og desserter, og vores spisested er derfor velbesøgt af gæster fra blandt andet Vesterbro, Frederiksberg og det øvrige København.

Vi bestræber os efter at ramme ægtheden og ikke mindst ærligheden i det klassiske italienske køkken, men med et lille strejf af os. Ved et besøg hos os ønsker vi at give dig en hyggelig og rig oplevelse. Rig på gode indtryk. Derfor er det vigtigt for os at have lækre råvarer og skønne vine, som er med til at gøre, at vores endelige produkter smager af Italien.

Hvad gør os specielle?

Vores stenovn har vi haft, siden restauranten åbnede tilbage i 2003. Vi passer godt på den, da den er vores ”lille baby” og har været med til at skabe forretningen til det, den er i dag. Efter en del større ombygninger og renovering, har vi fået skabt en hyggelig helårsforretning, hvor der er plads til alle og enhver, der ønsker at smage en ægte italiensk pizza, eller som ønsker at nyde nogle af vores andre italienske retter.

For os er der fokus på, at du som gæst får en rigtig god oplevelse hele vejen igennem dit besøg. Fra start til slut og hvor maden, vinen og servicen er i top. Det bedste der kan ske for os er, at du har lyst til komme igen en anden gang.

Vi er en familiedrevet restaurant

La Vecchia Italia er en familieforretning, som i dag drives af søskendeparret Josefine og Martin. I 2018 tog søskendeparret over efter deres far, som åbnede La Vecchia Italia i Tivoli tilbage i 2003. Martin er uddannet kok tilbage i 2006, og Josefine er uddannet inden for servicefaget. Begge to har arbejdet i forretningen siden 2010 og kender forretningen lige så godt som deres egen bukselomme. Ud over Josefine og Martin finder man Marco som daglig leder.

Besøg os og smag ægte italiensk pizza eller andre italienske retter

Kunne du tænke dig at smage en ægte italiensk pizza med pizzadej bagt i en stenovn, så er du altid velkommen til at besøge vores restaurant. Her er der lækker og velsmagende mad for både store og små.